Ruky idú do sveta - Pressburg, Adrian Peter
Slovensko ako súčasť celosvetového prúdenia kapitálu a pracovných síl. Mobilný pracovný trh v nadnárodných rozmeroch ako integrálna zložka formujúceho sa celosvetového hospodárstva. Rozsah masového úniku mozgov z Číny. Spoločné znaky Číny so Slovenskom. Funkcie, užitočnosť a limity mobility pracovných síl.