Teória súťaže v internom marketingu univerzít - Štefko, Róbert
Proces prípravy na implementáciu nového spôsobu odmeňovania profesorov a docentov. Zavádzanie systému profesorských a docentských funkčných miest. Teória súťaže v internom univerzitnom prostredí. Modely vysvetľujúce motiváciu pracovníkov pri zvyšovaní pracovného úsilia. Konkurencia, konkurenčné prostredie vo vnútri organizácie. V modeli súťaže je prezentovaná ponuka práce v podobe pracovného miesta. Teória súťaže o pracovné miesto.