Exportní příležitosti: Egypt - Janíček, Jiří
Stručná geografická charakteristika Egypta. Hospodárska situácia a zahraničný obchod. Obchodná a ekonomická spolupráca s Českom. Exportné príležitosti. Pomoc pri vstupe na trh.