Nový zákon o dani z príjmov od 1. januára 2004 - Borodovčák, Michal
Dňa 28. 10. 2003 NR SR prijala nový zákon o dani z príjmov, ktorý s účinnosťou od 1.1. 2004 nahradí zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Konštrukcia nového zákona. Vymedzenie základných pojmov a predmet úpravy v zákone. Dane a zdaňovanie fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb.