Obchodní jednání a národní zvyklosti: Estonsko - Toman, Marek
Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie a stolovanie. Viera. Širší kultúrny rámec.