Elektronický obchod? - Boch, Ladislav
Elektronický obchod a jeho formy. E-shop ako najznámejšia forma elektronického obchodu. Podmienky virtuálneho obchodu z pohľadu zákazníka. Zákaznícke hľadisko verzus budovanie e-shopu.