Abeceda obchodu
Definitívne rozhodnutie získať konkrétne zahraničné trhy, plán konkrétnych opatrení. Predpoklady na uplatnenie sa na trhu krajiny X. Očakávaný prínos exportu - ekonomické vyhodnotenie.