Skrytá reklama a její problematika - Schovánek, Radek
Dokončenie z minulého čísla. Skrytá reklama z pohľadu psychológie. Definovanie vnímania. Objasnenie pojmu správanie. Skrytá reklama a iné vedné disciplíny.