Euro-lobbing - Václavík, Petr
V priebehu vývoja európskej integrácie vznikla postupom času špecifická činnosť, ktorá sa nazýva euro-lobbing, ktorá je bežnou súčasťou tzv. rozhodovacieho procesu ES ako i podnikateľských stratégií v rámci EÚ. Každý podnik by mal mať svojho lobistu. Forma lobovania. Možnosti lobbingu českých firiem