Dopady ekonomické podpory průmyslových zón - Rydvalová, Petra
Účelom programov ekonomických podpôr priemyselných zón je získanie investícií pre podnikateľské aktivity veľkých a stredných podnikov - štátne programy podpory. Príprava priemyselných zón. Regenerácia priemyselných zón. Výstavba a rekonštrukcia nájomných hál. Priemyselné zóny podporené v rámci Programov na podporu rozvoja priemyselných zón. Príklady vládnej podpory priemyselnej zóny. Príklad vládnej podpory priemyselnej zóny. Celkové dotácie vložené štátom do priemyelných zón v ČR.