Z histórie a života Ekonomickej univerzity v Bratislave 50. výročie založenia Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave - Šúbertová, Elena
Stručná história vzniku FPM EU v Bratislave. Premeny fakulty a jej študijných odborov. Zo života Ekonomickej univerzity v Bratislave v akademickom roku 2003/2004.