Slabý hospodářský růst v eurozóně? - Kurková, Kateřina
Prehľad hospodárskeho rastu krajín Európskej menovej únie. Reformy systému dôchodkového zabezpečenia. Ďalšie reformy v Nemecku a Francúzsku. Taliansko a Španielsko očakáva do roku 2050 vyšší rast výdavkov na dôchodky.