Requirements at a project management by implementation of a new CRM system - Tulisová, Šárka
Problematika požiadaviek na projektový manažment pri implementácii nového CRM systému (Customer relationship management). Popis meniacich sa rolí zákazníka v súčasnom trhovom systéme. Špecifikácia požadovaných komponentov CRM systému a určenie cieľov projektu jeho implementácie. Popis technických a kvalitatívnych požiadaviek na softvérový systém CRM. Charakteristika hlavných častí projektového cyklu. Hlavné dôvody vedúce priemyselné podniky k implementácii CRM systému.