V. o. s. - prečo sa (ne)rozhodnúť pre túto formu podnikania a čo treba dodržať - Cehláriková, Andrea
Vymedzenie verejnej obchodnej spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Tvorba obchodného mena v.o.s. Založenie v.o.s. Obsah spoločenskej zmluvy. Vznik a konanie spoločnosti po jej vzniku. Práva a povinnosti spoločníkov. Zrušenie a zánik v.o.s. Praktické príklady.