Ekonomické a sociálne súvislosti integrácie Slovenska do Európskej únie - Šikula, Milan
Význam podnikovej sféry a jej príprava na prežitie v EÚ. Zmeny podnikateľského prostredia. Malé a stredné podniky. Vplyv na zahraničný obchod. Pokrač.