Čerpanie z fondov Európskej únie - Šimna, Ľubomír
Podmienky získania prostriedkov z fondov únie a oblasti ich uplatnenia. Posudzovanie projektov. Rozdelenie regiónov podľa cieľov. Operačné programy. Priemysel a služby. Ľudské zdroje. Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka. Základná infraštruktúra.