DDP netušia, koľko klientov im po reforme ostane - Záborský, Ján
Nový model doplnkového dôchodkového poistenia (DDP) a jeho reforma v r. 2004. Transformácia DDP na fondy doplnkového dôchodkového sporenia (FDDS). Transformácia by mala prebiehať celý r. 2004. Počet klientov DDP a FDDS. Zamestnávatelia pri FDDS na daniach neušetria. Riziko pri FDDS.