Údaje, adresy, databázy a priamy marketing - Faltýs, Ján
Priamy marketing a jeho postavenie vo východnej Európe. Trh s priamou reklamou v Spojených štátoch, Austrálii a v Kanade. Trh s priamou reklamou v Európe a regulačné zákony. Slovenské predpisy týkajúce sa regulácie priamej reklamy a obchodu. Budúcnosť priamej reklamy.