Používanie eura na Slovensku - Szovics, Peter
Vyhodnotenie dotazníkového prieskumu zameraného na identifikáciu miery používania eura v podnikoch. Zhodnotenie spôsobu používania a odhad očakávaní týkajúcich sa budúceho vývoja eura na Slovensku.