Vplyv rozšírenia EÚ na štrukturalizáciu agro-potravinárskych dovozov krajín V4 - Podolák, Alojz
Analýza zmien v agroobchodných tokoch krajín V4 spôsobených budúcim rozšírením colnej únie Európskej únie.