Event marketing - Šindler, Petr
Korene pojmu event marketing. Vlastný pojem event marketing a jeho vymedzenie. Integrácia event marketingu do komunikačnej stratégie firmy. Reklama, public relations, direct marketing a prvky event marketingu. Využitie event marketingu v oblasti sponzorstva.