Chung Ju-Yung stvořitel Hyundai - Brož, Ivan
Stručná životopisná charakteristika Chung Ju-Yunga. Začiatky podnikania. Firma na opravu automobilov pod názvom Hyundai. Prehľad jeho ďalších podnikateľských zámerov. Vzťah zamestnávateľa k zamestnancom. Prienik do sveta automobilov, cementu a medzinárodného obchodu. Výstavba priemyselného prístavu Džubajl. Prehľad podnikateľských činností Chung Ju-Yunga a jeho angažovanosť na verejnosti.