Novely zákonov o spotrebných daniach - Kolín, Jiří
Zákon č. 243/2003 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov v znení neskorších predpisov - účinnosť zákona je od 1. augusta 2003.