Ekonomika rastie rýchlo a zdravo - Kláseková, Martina
Rast slovenskej ekonomiky v druhom štvrťroku r. 2003. Domáci a zahraničný dopyt. Export. Pokles spotreby domácností. Pokles spotreby verejnej správy. Nedošlo k očakávanému oživeniu investícií. Predpokladaný rast slovenskej ekonomiky. Naša ekonomika je najlepšia v stredoeurópskom regióne.