[Financovanie školstva] - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Školy naliehavo potrebujú financie. Vysoké školy budú pokračovať v lekcii z manažérskeho prístupu. Žilinská univerzita úspešne podniká. Regionálne školstvo čaká reforma financovania. Na východnom Slovensku začali s redukciou. Súkromná škola Slniečko má na prevádzku i na rozširovanie.