Marketing v Európskej únii marketing a ochrana osobných údajov spotrebiteľov - Križanský, Patrik
Osobné údaje a efektívny marketing. Európska únia a legislatíva upravujúca ochranu osobných údajov v súvislosti s využívaním informačných technológií. Podpora pre e-commerce a ochrana osobných údajov. V EÚ upravuje celú problematiku smernica o ochrane sobných dát z roku 1995. Najväčšie zmeny v oblasti internetového marketingu. Spam náš každodenný a boj proti nevyžiadanej elektronickej pošte. Potreba medzinárodnej spolupráce. Budúcnosť boja proti spamu.