Softvérová podpora plánovania podnikových zdrojov (ERP) - Sudzina, František
Uplatňovanie integrovaných informačných systémov ERP (enterprise resource planning). ERP sa skladá z niekoľkých častí. Obvykle obsahuje systémy na podporu predaja a marketingu, výroby, financií, účtovníctva a riadenia ľudských zdrojov. Analýza využívania ERP v slovenskej podnikovej praxi.Výskum sa uskutočnil na vzorke 236 podnikov s cieľom zistiť podiel využívania jednotlivých systémov ERP v rôzne veľkých podnikoch.