VMI je cestou k synergii - Bokorová, Jana
VMI koncept (vendor managed inventory) - spočíva v centralizácii zásob a distribúcie. Je založený na spolupráci dodávateľov, odberateľov a logistického partnera. Poskytuje zjednodušenie procesu objednávania a distribúcie a vedie k zníženiu nákladov, zvýšeniu kvality a celkovej flexibilnosti systému. Koncept VMI v slovenských podmienkach.