Lean production, just in time a ich nákladová štruktúra - Botka, Milan
Implementácia systémov Lean production a just in time (JIT) v minulosti. Výsledky štúdií spoločností s pravidelným odbytom výrobkov a implementovaným lean production a JIT ukazujú, že úspešná implementácia týchto systémov eliminuje straty a teda aj náklady. Koncepčný model štrukturovanej redukcie nákladov v just in time a lean production. Aktivity kaizen.