SARIO bude areál pre investora vyberať z databázy - Jankovič, Martin
SARIO spustila na internetovej stránke databázu voľných nehnuteľností pre zahraničných investorov. V súčasnosti sa báza využíva najmä pri obchodovaní s obytnými domami a bytmi. Výhody databázy. Prehľadnosť a kontrola. Overenosť údajov. SARIO je jediný oprávnený používateľ údajov z databázy, ktorý ich môže ponúkať investorom. Spolupráca s inými orgánmi.