Výpočet reálných hodnot forwardů a opcí [3] - Jílek, Josef
Pokračovanie z č. 6/2003. Komoditný forward - kúpa komodity, predaj komodity. Historická a implicitná volatilita. Kúpená kúpna úroková opcia. Predaná kúpna úroková opcia. Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.