Nadnárodní harmonizace účetnictví - Tumpach, Miloš, 1970-
Vykazovanie komplexných výsledkov podniku vo svete. Základné princípy konštrukcie výkazu súhrnných ziskov a strát. Vykazovanie v kontexte s Európskou úniou.