Goodwill a oceňovací rozdíl k nabytému majetku v účetnictví podniku - Sedláček, Jaroslav
Pojem goodwill. Účtovanie a vykazovanie goodwillu v podniku. Oceňovací rozdiel k nadobudnutému majetku. Priebeh goodwillu a oceňovacieho rozdielu k nadobudnutému majetku v čase. Príklady.