[Mäsový priemysel] - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: Vstup do EÚ preriedi trh s bravčovým mäsom. Redukcia bitúnkov príde vhod, kapacít je prebytok. Investície do výroby budú musieť mäsiari zaplatiť. Normy myslia aj na pohodlie zvierat. Chovateľov vystrašil príchod dánskej konkurencie.