Význam personálneho a organizačného auditu pre podnik - Dobiasová, Petra
Vymedzenie personálneho auditu. Personálny audit ako proces a ako kategória. Personálny audit verzus finančný audit. Personálny audit ako súčasť "management appraisals". Organizačný audit.