[Minimálna mzda] - Záborský, Ján
Z obsahu: Minimálna mzda sa dotýka väčšiny zamestnaných. Rozširovanie zmlúv je pre KOZ nedostatočné, pre zamestnávateľov neprijateľné. Mzdové náklady si zamestnávatelia budú strážiť. Únia nepozná spoločnú minimálnu mzdu.