Potreba ocenenia a spoplatnenia produktov vodohospodárskeho výrobného procesu u správcu vodných tokov a správcu povodí - Borušovič, Štefan
Podrobnejšia analýza vodohospodárskeho výrobného procesu, posúdenie možnosti ocenenia výsledkov tohto výrobného procesu v kontexte na platné právne normy, najmä na pripravovanú novelu zákona č. 184/2002 Z.z. o vodách. Spoplatňovanie užívania vôd.