Multidimenzionalita euromanažmentu - Tuma, Miroslav
Metódy manažovania a štýly riadenia. Procesný manažment. Historický pohľad na ciele, zmysel a spôsoby riadenia. Charakteristika euromanažmentu. Euromanažér v procese globalizácie. Degradačné vplyvy na vývin manažovania. Model manažérskej autority a moci. Etapizácia budovania manažérskej autority. Antropologické mutácie manažérskych štýlov.