Manažérstvo procesov ako základ manažérstva kvality, životného prostredia a rizika - Alber, Sebastian
Zásady manažérstva procesov. Pojem proces. Typy procesov. Procesná orientácia. Podnikové inžinierstvo. Manažérstvo procesov. Reinžiniering. Procesný kontroling. Manažérstvo nákladov procesu. Manažérstvo času procesov. Modelovanie procesov a manažérsky systém. Zhrnutie a prehľad.