Sociální dialog: nástroj spolupráce - Lisá, H.
Pokračovanie z č. 10/2003. Význam sociálneho dialógu. Mzdová politika - minimálne mzdy a ochrana mzdových nárokov. Rozvoj ľudských zdrojov a vzdelávania. Sociálna ochrana.