Otázky a odpovědi o Six Sigma - Tošenovský, Josef
Výklad pojmu Six Sigma. Six Sigma je stratégia, ktorá vykonáva také organizačné zmeny v podniku, aby maximálne uspokojila potreby zákazníka pri čo najmenších vlastných nákladoch. Six Sigma je obchodná stratégia. Je to nový spôsob riadenia organizácie, ktorý ponúka metodiku najlepšieho riadenia organizácie v danej situácii. Okruh otázok a odpovedí, ktoré zaujímajú organizácie k téme Six Sigma.