Ukrajina vyrovnáva obchodné skóre - Bokorová, Jana
Maloobchod na Ukrajine - atomizáciu vystriedala integrácia. Rastie koncentrácia predaja v potravinárskom segmente. Sieťový obchod stimuluje domácu výrobu.