Manažérstvo a zmeny - Čollák, Mikuláš
Základné hľadiská posudzovania problematiky zmien. Reinžiniering a kaizen ako dva základné prístupy, ktoré sa vykryštalizovali v manažérskej teórii v kontexte rýchlosti, metódy a interakcií. Demingov PDCA cyklus zmien demonštruje rýchlosť a razanciu uplatňovania zmien. Procesný prístup v manažérskych systémoch. Cieľavedomé analýzy všetkých procesov. Schematické znázornenie systémovej väzby medzi auditmi, analýzami údajov, zisteniami, nápravnými činnosťami a preskúmaním manažmentom.