Odpočet hodnoty darov od základu dane z príjmov smerujúcich do neziskového sektora v Českej republike - Neupauerová, Eva
Charakteristika neziskových organizácií. Dar podľa zákona o daniach z príjmov. Daňový režim prispievateľov - fyzické osoby. Daňový režim prispievateľov - právnické osoby. Príklady.