K situaci na trhu práce v roce 2002 - Ptáčníková, Naďa
Vývoj na trhu práce v ČR v roku 2002. Vývoj zamestnanosti. Vývoj nezamestnanosti. Vývoj aktívnej politiky zamestnanosti. Očakávania na trhu práce.