Základné imanie obchodných spoločností - Kaletová, Viera
Vklady a základné imanie. Účtovanie základného imania. Vklady a zmeny základného imania z pohľadu daní z príjmov. Základné imanie v akciovej spoločnosti - príklady. Základné imanie v spoločnosti s ručením obmedzeným - príklady.