Účtovanie úveru v sústave jednoduchého účtovníctva - Strählová, Jarmila
Poskytnutie úveru malým podnikateľom, jeho čerpanie, splácanie úveru a úrokov z úveru a účtovanie týchto hospodárskych operácií v sústave jednoduchého účtovníctva.