IAS v slovenskej legislatíve a praxi - Kaletová, Viera
IAS /medzinárodné účtovné štandardy/ - zameriavajú sa na účtovnú závierku. Definícia, interpretácia, zámer IAS. Uplatnenie IAS v slovenských účtovných predpisoch. Zoznam doteraz publikovaných IAS.