Zhodnotenie zahraničnej zadlženosti SR a plnenia dlhovej služby v 1. polroku 2003 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti a hrubý zahraničný dlh SR k 30.6.2003. Dlhodobý zahraničný dlh vlády SR, NBS, vládnych agentúr a obcí. Krátkodobý zahraničný dlh. Plnenie zahraničnej dlhovej služby.