Čo znamená podnikať ako komanditná spoločnosť? - Cehláriková, Andrea
Charakteristika komanditnej spoločnosti. Výber a používanie obchodného mena. Zakladanie obchodnej spoločnosti. Vznik komanditnej spoločnosti. Práva a povinnosti komplementárov a komandistov. Spôsoby zrušenia komanditnej spoločnosti podľa obchodného zákonníka. Vzorový príklad.